make

aim

win

DAMEN•FD

OVER ONSDAMEN•FD is de financiële dienstverlener die zich toespitst op het midden- en kleinbedrijf. We geven adviezen, verwerken administraties en halen het meest gunstigste klimaat voor de ondernemer naar boven. Wees efficient.Wij maken deel uit van de Marktonderzoek & Polling Services Industrie. Vanuit een lokale basis serviced Damen•FD nationale klanten met o.a. online administraties uit allerlij vakgebieden.

Wij verzorgen het e-boekhouden, inrichten, bijhouden en controleren van administraties, het opstellen van tussentijdse cijfers, opstellen van jaarrekeningen en publicatiestukken.

Bij projectmatige ondersteuning supporten we de dagelijkse gang van zaken en/of incidentele of periodieke pieken op het gebied van controlling, organisatie en IT-management. Wanneer uw bedrijf niet de kennis heeft die uw organisatie nodig heeft bieden wij u doormiddel van ons Open Pack alle diensten onderling.


Dieper ingaand op onze dienstverlening praten we over financiële advisering, het opstellen van ondernemersplannen voor startende ondernemers en het begeleiding én vervullen van formaliteiten. Ook het opzetten van gehele administratieve organisaties en het adviseren daarvan behoort tot een echte specialiteit van DAMEN•FD
We stellen jaarrekeningen samen, hebben interim-oplossingen voor Controlling, zijn operational in projectmanagement voor financiële veranderingsprocessen en/of IT en ondersteunen bij herstructurering van bedrijfsfinancieringen en belastingproblematiek.

FACILITEITEN

Upload onlineStuur uw facturen of bonnetjes online naar ons doormiddel van de App-scanner of een reguliere PDF. e-boekhouden = altijd keurig alles verwerkt 24h. per dag.


Dedicated StorageUw eigen Cloud aan opslagruimte voor al uw documenten, contracten, financiële gegevens jaarrekeingen en belastingaangiften.

Veilig beheer, alles op 1 plek, inclusief Back-ups.Own Coffee & TeaBlijf gerust in uw eigen winkel of bedrijf. We verwerken veel onderdelen online. Voor directe processen en uitleg komen we altijd bij u langs.Heldere uitlegMet ons kan eigelijk iedereen ondernemen maar ook de gevestigde firma's vinden het nog altijd prettig duidelijke stappenplannen te ontvangen die voor alle lagen accessible zijn.


Altijd AccessEen eigen dashboard met in één oogopslag uw zakelijke situatie. Uw financiële gegevens bij de hand, direct opvraagbaar waar ook op de wereld.


Conference talksOm de lijnen kort te houden wanneer de afstanden groter zijn, geven we conference calls. 1 op 1 met jouw, met de administrateur of met meerderen  wanneer bijvoorbeeld beleids-beslissingen direct gemaakt moeten worden.


TESTIMONIALS


12 jaar klant. Toen ik erover nadacht realiseerde ik me pas eigenlijk hoe snel de tijd gaat als je je alleen hoeft te oriënteren op iets waar jezelf goed in bent. Met een firma in Nederland en momenteel ook in Barcelona kan ik altijd rekenen op een goede verwerking van mijn Nederlandse administratie en on-time aangiftes. Damen houdt het voor mij overzichtelijk en simpel.


Olivië, Amsterdam

Beeldend kunstenaar /

ondernemer Museuminterieurs

Wij gebruiken het winkel-pack van Damen FD en zijn erg tevreden. Met 14 werknemers bijgevoegd aan ons account houden we de kosten nog steeds binnen de perken. Het prettigste is dat er op dat gebied helemaal geen zorgen meer zijn. Wij leveren onze in- en verkoop online aan en maandelijks zitten wij één keer bij elkaar. Via WhatsApp hebben wij ook regelmatig contact voor advies of vragen.


Rianne Wijman, Arnhem
ondernemer Eetwinkel

Binnen de fabriek coördineer ik de inkoop van materialen. Drie jaar geleden heb ik DAMEN financiële dienstverlening voorgedragen bij de directie om te onderzoeken of we ook voor de verkoop een gebalanceerder overzicht konden krijgen, kortom waar we konden verbeteren. We hebben sinds-dien nooit afscheid genomen en werken met het bedrijfspakket. 

Vol tevreden!


Irine Boomkamp, Enter

administrator Staalfabriek

DAMEN•FD  Serveradres Willemstraat 49, 6882 KB Velp • hello@damenfd.nl • uw portal: fdonline.nl 

copyright DamenFinanciëleDienstverlening 2020/2021  /packs&onlineservices gecoördineerd e-boekhouden